3Dee

Dynamik, sundhed og livskvalitet på kontoret. 3Dee kombinerer den aktive Swopper teknologi med optimal ergonomisk komfort.

Højteknologisk

Den patenterede Swopper Teknologi® muliggør, og inspirer til intuitive spontane og selvbestemte skift af siddestillinger og harmoniske 3D bevægelser. Fordi 3Dee tilpasser sig brugerens bevægelser, holdes ryggen rank og lige – selv når du læner dig frem mod skrivebordet. Faktisk er 3Dee så innovativ og nyskabende at den er omfattet af hele 6 patenter.

Tysk kvalitet

Stel og sædeskål er udført i kraftig aluminium, som enten pulverlakeres eller højglans poleres. Hver eneste 3Dee håndsamles og kontrolleres inden levering.

3Dee er Aktiv

At sidde dynamisk stimulerer dit kredsløb, gør dig glad, og forbedrer dine præstationer. Hyppige skift af kroppens positur styrker din ryg, og holder dine muskler i form.

Afslappende

Det fysiologisk formede ryglæn giver ergonomisk og komfortabel støtte til alle rygge. Ryglænet støtter uden at begrænse din bevægelsesfrihed. Lændestøtten og ryglænets modtryk kan justeres individuelt med een hånd.

Godt sundt design

Det intelligente svagt konvekse sæde er udstyret med flexzone® teknologi. Det sikrer en optimal pasform uden tryk punkter. Den åndbare multi-zone komfort skum sørger for tilpasset støtte og et sundt sæde klima. Det smukke åndbare betræk, Comfort+ fra Danske Gabriel, fuldender 3Dee‘s design.

Almindelig siddestilling

Diskusskiverne belastes som regel mere i den ene side.

Siddestilling på 3Dee aktiv kontorstol

En ret ryg og hyppige skift af siddestilling er sundt for diskusskiverne. Det forebygger holdningsskader og træner musklerne.

© Copyright 2024, Jørgen P. ApS, Alle rettigheder reserveret. All images and brandmarks: Aeris GmbH

Vi skifter telefonsystem 18/6 - Telefonerne vil være ude af drift i enkelte perioder