Muvman

Fra stående til siddende
Aflastning til afslapning

Unik

Muvman er unik fordi den forener både stående og siddende arbejdsstillinger med dynamisk bevægelse, og giver mange impulser til intuitive skift af arbejdsstilling. Med et indstillings område fra 51 til 84cm (60-93cm i HIGH version) kan Muvman bruges både som sidde stol og ståstøttestol. Det unikke design er specielt velegnet til aflastning af stående arbejde. I stående stilling har vi normalt 100% af vores vægt på benene, mens man på en Muvman i ståstøtte højde, har kun 30% af vægten på benene.

Hæve sænke bord?

Muvman er den oplagte partner til hæve sænkebordet. Det store indstillingsområde gør at man kan bruge den når bordet er både nede og oppe, og ikke behøver en større samling stole i forskellige højder omkring skrivebordet.

Kompromisløs og alsidig

Muvman arbejder ikke kun kompromisløst mod ulemperne ved lange stående perioder, men går også et skridt videre. Den tilskynder hyppige skift af arbejdsstillinger både når man sidder og står. Den kan bruges praktisk talt alle steder, og tilbyder altid mere velvære, produktivitet, og bevægelse.

Bevægende i alle detaljer 

Muvman gør det muligt både at sidde og stå i bevægelse. Den har kontinuerlig højdeindstilling fra 51-84 cm(60-93 cm i HIGH version).

Den fleksible sæde forkant eliminerer trykpunkter på undersiden af lårene. Det fleksible muvzone© gummiled i foden giver fuld kontrolleret bevægelses frihed til siderne, og øger din rækkevidde.

Det  fleksible fremadrettede tilt reducerer afstanden til arbejdsfladen, og forhindrer pukkelryg positur.

Foden er stabil og skridsikker. Muvman fås i flere forskellige versioner til brug i kontorer, laboratorier, produktioner, pakkerier.

© Copyright 2024, Jørgen P. ApS, Alle rettigheder reserveret. All images and brandmarks: Aeris GmbH

Vi skifter telefonsystem 18/6 - Telefonerne vil være ude af drift i enkelte perioder