Ret så Smart
Ret så Aktiv

Aeris Swoppster
Ergonomi i børnehøjde

Sid nu stille!

En sætning der måske burde forbydes, fordi vores børn faktisk sidder alt for meget stille. Børn vil gerne bevæge sig og de burde gøre det, men de tilbringer alt for megen tid med stillesiddende aktiviteter som lektier, spillekonsoller, computere, telefoner eller foran fjernsynet. Alt denne skærmtid stjæler kostbar bevægelsestid der ikke kommer igen. Bevægelse er lige så vigtig for børns fysiske og mentale udvikling som mad, drikke, og søvn er det. Børns muskler, knogler, organer og hjerte har brug for bevægelsesstimulering, ligesom den voksende hjerne har det.

 

Designet til børn

Swoppster er designet specielt til børn i børnehave- og indskolings alderen, og deres naturlige behov for at bevæge sig.
Med Swoppster‘s 3D teknologi får børn frie tøjler til at bevæge sig, også mens de sidder ned. Den aktive børnestol muliggør, og inspirerer til, hyppige skift af siddestilling, og fremmer spontane intuitive bevægelser i alle retninger. Det bekæmper aktivt holdningsproblemer, styrker børnenes ryg og øger deres koncentration.

I al sin enkelhed: Den nye aktive 3D børnestol Swoppster, skaber bevægelse i børns dagligdag. Den gør det muligt at sidde aktivt og sundt i bevægelse. Den store bonus er at børn elsker at sidde på Swoppster fordi det er både sjovt og udfordrende. 

At sidde aktivt

Føles helt naturligt

Gynge op og ned
3D teknologien kan justeres individuelt så den passer til barnets vægt. Den vertikale op og ned bevægelse aflaster diskus skiverne, stimulerer blod cirkulation og ilttilførsen.

Fremadrettet tilt
3D gummiledet som sidder tæt på gulvet, tilter automatisk fremad, så snart barnet bevæger sig ind mod sit skrivebord. Det resulterer i at barnets ryg holdes i den perfekte stilling, som muliggør dybere vejrtrækning og øger blodcirkulationen.

Fleksibel sidelæns bevægelse
Harmonisk 3D bevægelse med en stor sidelæns bevægelighed, giver øget aktions radius, holder hofterne i gang, giver en bedre holdning og styrker musklerne. Hyppige skift af arbejdsstilling styrker ryggen, stimulerer kredsløbet og øger derigennem barnets opmærksomhed og koncentration.

 

Bevægende.

I alle detaljer.

Konvekst sæde: (1)
Det fleksible tilpassende sæde modvirker
trykpunkter på undersiden af lårene.

Højde justering: (2)
Nem at nå direkte under sædet. Hvert barn kan sætte sin
egen favorit sidde højde mellem 32cm og 47,5cm.

Siddelæns bevægelighed: (3)
Stimulerer blodcirkulationen og sørger derigennem for en øget ilttiførsel til alle kroppens organer mens man sidder.

3D bevægelses led: (4)
Tillader de boldlignende bevægelser både forlæns, baglæns og sidelæns. Giver ubegrænset fleksibilitet, ansporer og muliggør en konstant skift af siddestilling. Kan justeres individuelt til barnets højde, vægt, og bevægelses trang.

Stabil fod: (5)
Kan monteres med både hjul og faste fødder.
(Begge typer medleveres)

Nyttig Viden:

Aeris Swoppster er specielt designet til børnehave- og indskolings børn. Med andre ord børn fra 4 års alderen og frem til de vejer de maksimale 50 kg. som Swoppster er designet til.
Den er den eneste aktive børnestol i verden, og den kan justeres individuelt i både højde, siddelæns bevægelser, og fjederhårdhed.
Det er værd at bemærke at Swoppster som regel kræver et bord i børnehøjde også. Den aktive børnestol er af sikkerhedsmæssige årsager designet til at sidde på med begge fødder på gulvet eller stolens fodring.

Vi leverer Swoppster i 4 sjove børnefarver. Den er robust, nem at rengøre, kan bruges både med hjul,(anbefales til ældre børn) og uden hjul(ideelt til yngre børn)

Du kan finde yderligere tekniske data her

© Copyright 2022, Jørgen P. ApS, Alle rettigheder reserveret. All images and brandmarks: aeris GmbH

Swopper.dk er blevet til Sid Dig I Form.dk - Samme firma, Samme gode service