Stolen der aktivt træner ryg, lænd og mavemuskler

Rygsmerter er en folkesygdom. Hvert år oplever 80% af befolkningen, at de har ondt i ryggen, og det er der en naturlig forklaring på. Vi sidder for meget ned. Og det bliver kun værre af, at almindelige kontorstole tvinger os til at sidde i statiske/fastlåste stillinger. Det er her, vores ergonomiske kontorstole gør en forskel. Takket være deres unikke konstruktion, holder de gang i blodomløb og muskler, selvom du sidder ned. Det er god medicin mod ryg & lændesmerter.

Muskler markeret med rødt trænes mens du sidder på 3Dee eller swopper

Ergo Biografen:

SID DIG I FORM

Se hvad aktiv ergonomi kan på under 2 minutter

Vi brugte bolden

og genopfandt kontorstolen

Den 3D Teknologi som findes i både Aeris Swopper og 3Dee er inspireret af den store trænings eller pilates bold. Mange fysio og ergoterapeuter betragter den oppustede bold som det ideelle siddemøbel, fordi den skaber bevægelse i måden vi sidder på, og får os til intuitivt at skifte arbejdsstilling. Vi kommer med andre ord til at træne vores ryg og lænd uden vi lægger mærke til det. Siddebolden har imidlertid en del ulemper, såsom at den taber luft, er stor i omkreds, ikke kan justeres osv.
Alle disse ulemper er elimineret i vores 3D Teknologi. Du har fuld kontrol over både højde, op og ned fjedring, forlæns, baglæns og sidelæns bevægelighed, samtidig med at den behagelige gyngen i alle 3 dimensioner er bevaret.

Effektiv træner

Ubevidst træning uden indsats

På vores ergonomiske kontorstole kommer du automatisk til at sidde og bevæge dig. Det bedste er at de intuitive skift af arbejdsstilling sker helt uden du lægger mærke til det. Vores krop er bygget til bevægelse, og når den får mulighed for det, gør den det helt af sig selv. Det hænger sammen med at kroppen producerer endorfiner når den bevæger sig, og vores hjerne elsker endorfiner. Endorfiner stimulerer hjernen og giver en følelse af lyst og energi. Det bliver til en slags kædereaktion der effektivt bekæmper stillesiddende arbejde.

Fantastisk feedback

Over 1200 kunder deltog i vores tilfredsheds undersøgelse:

Jeg har færre rygproblemer efter jeg fik en Aeris Swopper: 90%
Jeg foretrækker Aeris Swopper fremfor alm. kontorstole: 94%
Jeg ville købe en Aeris Swopper igen: 96%
Jeg er tilfreds med min Aeris Swopper: 97%
Jeg kan anbefale Aeris Swopper: 98%

© Copyright 2024, Jørgen P. ApS, Alle rettigheder reserveret. All images and brandmarks: Aeris GmbH

Vi skifter telefonsystem 18/6 - Telefonerne vil være ude af drift i enkelte perioder