Aeris Swopper

Ingen kontorstol

vil aktivere

dig mere

 

Man føler sig som man sidder

Siden 1997 har Aeris Swopper været den toneangivende pioner, når det handler om at sidde sundt i bevægelse. Aeris Swopper har revolutioneret kontorstolsmarkedet, med sin innovative, bold lignende, 3D teknologi, som tilbyder bevægelse og skift af arbejdsstilling i alle retninger. Takket være denne unikke tredimensionelle bevægelse tilpasser den prisvindende Aeris swopper sig dig og dine bevægelser – ikke omvendt.
At sidde aktivt i tre dimensioner med hyppige skift af siddestilling, holder dig i bevægelse og træner din ryg og lændemuskulatur. Du holder dig i form og får det bedre.

Radikal

og Genial

Allerede ved første øjekast ser man forskellen på en Aeris Swopper og en almindelig kontorstol. Det radikalt anderledes design er et opgør med den passive ergonomi, og dens konventionelle komfort funktioner som nakkestøtte, ryglæn og armlæn, som  forhindrer bevægelse, og på længere sigt skader dit helbred.

I modsætning hertil tilbyder Aeris Swopper en aktiv trænende ergonomi, via sin patenterede 3D teknologi som muliggør, og inspirerer til, bevægelse og hyppige skift af siddestilling.
Fordelene er indlysende for brugeren: Farvel til rygsmerter, spændinger og træthed, og goddag til fysisk fitness, velvære, og overskud. 

Træning uden indsats

Vores krop er ikke bygget til at sidde stille.  Det mærker man når man sidder på en Aeris Swopper. De gyngende op og ned bevægelser og hofte rotationer kommer helt af sig selv, ganske uden man lægger mærke til det, fordi kroppen intuitivt gerne vil bevæge sig. Både ryg og lænd trænes, uden det føles som træning.

 

Bevægende i alle detaljer 

Aeris Swopper træner og styrker allerede ryggen på utallige brugere, og holder deres muskler i form mens de sidder. Takket være den vertikale op og ned fjedring fra fjederen (1) og den sidelæns fleksibilitet fra 3D ledet (2) holdes diskusskiver, led og senebånd, i god form. Det konvekse sæde (3) giver en fri oprejst positur, og eliminerer tryk punkter ved sæde kanten. Alt dette øger blodgennemstrømning og bevægelse, og er ganske enkelt godt for dig og din krop.

Filter

© Copyright 2022, Jørgen P. ApS, Alle rettigheder reserveret. All images and brandmarks: aeris GmbH

Nye inflations korrigerede priser  - Alle vores varer stiger med 5-8% pr. 1/2-2023